FreddyCZ Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Mam tez Asus matrix platinum 7970.Zde prikladam video mam ten samy problem.nevi nekdo co s tim? Teplota se mi drzi max 65. Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem FreddyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreddyCZ Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreddyCZ Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Ovladace mam aktualizovan u grafiky jsem zkousel i 14.11 beta a stale stejne.system mam win 7 64bit.vse bezi v zakladu nic neni taktovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 hazi ti to artefakty jako prase tohle by sedelo na prehrati ale pri 65 stupnich se mi to nezda ses si tou teplotou jistej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreddyCZ Odesláno Únor 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 No na teplotu mam jen ten programek od asusu a pak msi afterburn a oba ukazuji stejne cca +- 2° a grafikaa je cca mesic stara tak premyslim jestli to mam rovnou dat na reklamaci, zda to tedy uznaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FreddyCZ
Mam tez Asus matrix platinum 7970.Zde prikladam video mam ten samy problem.nevi nekdo co s tim? Teplota se mi drzi max 65.
Upraveno uživatelem FreddyCZOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.