holdabuba Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat je tato hra hratelná i bez služby Xbox Live ?? Xbox ani nemám připojený k internetu, a pukud tato hra vyzaduje členctví Live tak mě pěkně naštvaly. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LAS7 WeemaN Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Ano, konzoli musíš mít připojenou k XBL a Gold účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnywild Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 já bych se chtěl zeptat zda to pujde hrat před split-screen??Ale on-line s na ty mapě pro 24hráču??Koukal jsem že by to mělo jit pro 4 hrače ve splitu.Ale 2 hrači online na jedny konzoly je asi blbost že :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
holdabuba
Zdravím, chtěl bych se zeptat je tato hra hratelná i bez služby Xbox Live ?? Xbox ani nemám připojený k internetu, a pukud tato hra vyzaduje členctví Live tak mě pěkně naštvaly. Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.