danielwatson Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Dobrý mám problém môj mladší brat pustil aktualizáciu freestyle 3 a uprosted toho odišiel a odtej doby to ukazuje normálne menu Xboxu bez našich hier. Chcem sa opýtať či mám znovu nechať tam dať Jtag ale bo ako sa to dá vyriešiť alebo či niekto z týmto nemá porušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Ahoj, pravděpodobně se musí znovu v nastavení FSD upravit cesta kde jsou hry na disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielwatson Odesláno Březen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Dík ale prosímťe nenavigoval by si mne trochu nejsem až taký technik cez xbox mne to delá všechno takovej chlápek ? Ale moc dekuji za odpovied Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Poslal jsem ti soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.