kubajzcz Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Zdar lidi,Shanim hrace bf na ps4 pro spolecne hrani. Pred par dny sem zalozil cesky pluk s nazvem Burritos [burn], ktery zatim postrada aktivni cleny, kteri by stali o taktickou tymovou hru s krajany. Nemam moc s kym parit a rad bych se mel s kym o zazitek ze hry podelit ;). Cim vic lidi tim lip. Jsem aktivni hrac s duchem pro tymovou spolupraci.Rad si pokecam na mic a jeste radeji oradam dlouhodobe hrani do noci. Muj battlelog ucet je kubajz13 ( vojak: kubaajzz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Tak si me pridej a muzeme zahrat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Hravám po večerech většinou po desáté hodině. Id: amokktropic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 KalimeCZ jsem k mání xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EddyACS Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Pridej si me a muzem zahrat :) id:EddyACS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjirsak Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Také bych rád zahrál s partě čechů. Moje iD je Gabrieluss84. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Binko Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 budu rád za join. ID: diamond80k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zunny Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 moje id: zunny1893 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darchevil951 Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 pridaj si ma dlhsie som to nehral ale rad zahram psn nick:darchevil951 hram aj ine hry tak ak ma niekto zaujem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 id: Curil_Buril tez rad zahraju ale prevazne HC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Id: francouz123 Hraju kazdy den, nejsem master ale par fragu dam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pretoriann Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 plati jeste nabidka ? 8) id: pretoiriann1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Dušák Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 prominte že to píšu sem ale s tuhle strankou nemam zkušenosti ale mohli byste mi proadit ohledně " reedem codes " zadla jsem ho ale pišou mi že je neplatny i přesto že jsem si ho neksa koupil a zadal přesně podle navodu když ho zadávám pismena se automaticky zobrazujou na velká i když jsou malá prsoím nevíte čím to je ? btw chci si koupit DLC na BF4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdarec, taky občas zapařím tak kdo bude chtít tak nick raholec. Ztm pařani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finxula Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Zdar, taky bych si obcas zastrilel s nekym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.