Chico Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2014 Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli nějakým způsobem jde přesouvat hry přímo na HDD v xboxu. Samozřejmě mám RGH a tento HDD co používám v Xboxu mohu připojit přes USB kabel. Tak jestli nějak jde, že bych ty hry jen rovnou kopíroval na HDD? Děkuji Citovat
0 knedlik22 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2014 samozdrejmne v fsd mas spravce soboru tam muzes presouvat hry z externiho disku na disk do xbox Citovat
0 Chico Odesláno Březen 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2014 Jo to vím. Tohle jsem dělal do teď. Ale já myslím jen to, že bych vyjmul ten HDD z xboxu a napojil ho k pc přes USB a přesunul si tímto způsobem hry. Jestli to tedy jde? Citovat
Otázka
Chico
Zdravím,
chtěl bych se vás zeptat jestli nějakým způsobem jde přesouvat hry přímo na HDD v xboxu. Samozřejmě mám RGH a tento HDD co používám v Xboxu mohu připojit přes USB kabel. Tak jestli nějak jde, že bych ty hry jen rovnou kopíroval na HDD?
Děkuji
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.