blod Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Zdravím.Mám X360 4Gb.Používám externí disk 1,5Tb.Mám v xboxu volný slot na HDD.Chtěl jsem se optat zda mohu vložit do volného slotu v xboxu HDD 1Tb a používat pouze tento a spouštět s něho hry a externí dát pryč.Pozná xbox tuto velikost ? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Xbox s rgh tuto velikost umí a bude fungovat bez problemu. Problém nastane az tam budeš mít hodně her tak se zpomalí načítání her ve FSD. Prostě si jen trošku déle pockas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blod Odesláno Březen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Děkuji za odpověd.Teď mám na externím HDD něco kolem 15 her.Ješte se tedy optám : 1.teď mám na externím disku v launch.ini tento řádek "Default = MmcMu:\FreeStyle\default.xex " budu to muset změnit ? 2.když teď instaluji hry z notebooku na externí HDD přes USB programem "X360Tools" jak potom propojím notebook z xboxem kde bude vložen hdd přímo v xboxu a budu instalovat hry. Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem blod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.