prochy.petr Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Zdravicko, mam prosim otazku, jsem s xboxem novacek, tak se mozna ptam na blbost, ale ....... mam xbox 360 4gb slima s RGH, ale koupil jsem si originalku gta 5, kdyz xbox pripojim k netu, je mozny hrat online, nebo to RGH to nejak znemoznuje, zkusil bych to, ale bojim se, abych s tim neco nevyvedl, dekuju moc za odpoved :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 s RGH nejde hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prochy.petr Odesláno Březen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 ok, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Nebo ještě je možnost udělat si dual nand na hraní pouze originálek online. Napiš Drak3go, ten ti určitě poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prochy.petr
Zdravicko,
mam prosim otazku, jsem s xboxem novacek, tak se mozna ptam na blbost, ale .......
mam xbox 360 4gb slima s RGH, ale koupil jsem si originalku gta 5, kdyz xbox pripojim k netu, je mozny hrat online, nebo to RGH to nejak znemoznuje,
zkusil bych to, ale bojim se, abych s tim neco nevyvedl, dekuju moc za odpoved :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.