kaldamrcin Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Zdar mám problém s tím internetem.Mám kabel v PC vypojím ho a dám do ps3..všechno nastavím jak mám a když dám test connection tak mě to napíše...THE ATTEMPT TO OBTAIN AN IP ADRRESS TIMED OUT.Prosím poradte mě někdo co s tím..co pomůže??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoniC Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 musis tam dat zdilet pripojeni pro ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 a kde???prosim prosíííííííííím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 v PC musis vytvorit sietovy most a povolit zdielanie pripojenia ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DCshoe-Rider Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 nechapu proc neudelal problem-forum :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 a jak se sitovy most dela???Potreboval bych to nejak podrobneji popsat.Moc Moc prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 No nvm ale myslím že to nebude fakat kdyš to jen tak vytáhneš z PC a strčíš to do PS3(mě to u Wii taky tak nejelo)... A jestli máš nejnovější next level tak tam to je nakreslený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaldamrcin Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 tak jak to teda pojede???prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 kup za litr ADSL 2+ MODEM+ROUTER a si v pohodě..donesl jsem ho z krámu, zapojil a zapl ps3...okamžitě jsem byl napíchlý na net..žádné nastavování. jen v ps3 test connection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Ja mam kabel od UPC a pokazde kdyz ho vypnu z PC tak musim vypnout modem cca na 30s aby se restartovala ip atd. Pak zapojim do PS3 a vse O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barakoas Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 kup 4 port router.. do nej vse zapoj a je po problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kaldamrcin
Zdar mám problém s tím internetem.Mám kabel v PC vypojím ho a dám do ps3..všechno nastavím jak mám a když dám test connection tak mě to napíše...THE ATTEMPT TO OBTAIN AN IP ADRRESS TIMED OUT.Prosím poradte mě někdo co s tím..co pomůže???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.