spleskin Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Tak co na ní říkáte? Myslel jsem že to bude nuda ....ale ! Prave naopak. Ps: na ps3 jsem to nehrál :P prý to je starší hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Já to mám na PS3 dojetý na platinu včetně DLC a jednoznačně výborná hra. Až si někdy v budoucnu pořídím PS4, tak si to rozhodně zopakuju. A je super, že na PS4 je to DLC Road of Devastation součástí hlavní hry, protože trofej "Never Give Up" (Survive to Round 10) byla parádní výzva. Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Jj super gamesa akorát mě štve že když mám rozjetou sólo kampaň, tak nemůžu přepnout na online a pokračovat v misi kterou mám rozjetou v sólo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Super hra... žádné přemýšlení ani nervy, pohodovka plná zombiku. Já sem mezi PS hráči novocián, PS4 je moje první konzole a tahle hra mě fakt dostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 nováček+novic=novocián? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 nováček+novic=novocián? :D Jj přesně tak :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 skoda ze nejde vyhledavat v online ale jen cekat kdo se pripoji :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Ahoj, dnes jsem poprvé zpustil tuhle hru a nejde mi na rozum jedna věc. Jak zamířit na ty zombíky? Pořád ten kužel světla lítá ze strany na stranu a hned mě umlátí, že se do nich nemůžu trefit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Je to o zvyku v první řadě a v druhé kup si jako první zaměřovač za 20k ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 zameruje se pravym analogem, a je to opravdu jen o zvyku, po chvili, je to v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Nekdo na coop kampan grim, morbid ? Nick:curacek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Díky za tip s tím zaměřovačem, protože teď jsem z toho fakt rozhozený, že to lítá všude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Ahoj, dnes jsem poprvé zpustil tuhle hru a nejde mi na rozum jedna věc. Jak zamířit na ty zombíky? Pořád ten kužel světla lítá ze strany na stranu a hned mě umlátí, že se do nich nemůžu trefit:( První půlhodinu sem si říkal, že to ovládání vymyslel nějaký ..... ale po dvou hodinách, sem to vzal zpět... je to fakt pouze o zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 jj, zaměřovače jsou základ. Ta základní zbraň není špatná, určitě se vyplatí ji vytunit a používat ty "charged shots". Třeba na takový ty zákeřný plíživce, co jsou přilepený podél zdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 Po vylepšeních to je už docela v pohodě a docela to i člověka baví;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 Hledám skilled partaka na Morbid level : nick shebathor,nejlip nekdo kdo prosel grima solo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 mě se smázl save v kampani......................******* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Píšou,že se to dá zdarma na PS4 stáhnout nevíte někdo kde?Nebo kde to prodávají či kolik to stojí na PS4?Nějaký odkaz? Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem ps4ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Před pár měsící to bylo zadara v plusku, teď už jen za peníze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Mám vlézt do ps4 někde uvnitř do pluska?A tam to najdu?Asi tedy kreditkou platit?A pak stáhnout?Ještě jsem to na ps4 nedělal to bude frustrující mačkat tu registraci tím ovladačem.To budu muset se přihlásit na mail a tam mě potvrdí registraci potom to stáhnout doufám,že to nebude fungovat a budu to tam namačkávat desetkrát a několikrát potvrzovat tím ovladačem to bude hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/dead-nation-apocalypse-edition/cid=EP9000-CUSA00176_00-DEADNATIONGAME01 + http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-live-cards-500kc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Díky kjuler.Včera jsem klikal a vyskočilo tam 14 USD.To je uplně jiná cena než 500.To bude tedy něco .To zabere půlku soboty zprovoznit plusko a internet do ps4 a nakonec tu gamesu.Zajímavé,že to hlásilo jen 14 USD,ale možná to překliklo na pc to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Za 14,99 to je na US storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) To je ono.Doufám,že to jde kreditkou normálně.Zítra to udělám. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/alien-isolation/cid=UP0177-CUSA00363_00-ALIENISOLATIONP4 Mimo jiné tady mají asi za 1200 to co na prodejně JRC za 1500,takže to koupím rovnou u nich a na JRC se z vysoka... Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem ps4ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Na US storu s českou kartou nezaplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.