wassx Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Zdravím ,moje ps3 mělo ofw 4.40 a ps vyžaduje nejnovější fw to je 4.55,potvrdil jsem aktualizaci a při 100% my to vyhodilo chybový kód 8002f14e,naformatoval jsem hdd na fat32 a ps nenaběhne,když spustím recovery a vyberu system update,a stáhnu z ofic.webu Sony fw4.55,dam na flashku a pichnu to tam,tak mi to po hodině napíše a serious error 8002f281 POMOŽTE MI PROSÍM.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 chvilka googleni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Březen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Teďka jsem si napsal ten error a vyzkouším,jinak díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Březen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Nefunguje mi to v recovery píše checking a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Jestli to mas v zaruce tak to reklamuj , sony ti to vymeni za novou konzoli a budes mit navic znova dva roky zaruku . Akorat si musis mesic pockat bohuzel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Březen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Mam fatko od znameho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 V tom pripade jedine oprava pres recovery , komplet restore system (prijdes bohuzel o data na HDD) ale jina moznost neni . Kdyby to neslo jeste me napada naformatovat HDD v PC a nebo jej zkusit vymenit za jiny . Je mozny ze tento umrel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Březen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Data mi jsou fuk,hlavně že pojede.v pc jsem naformatoval,a bohužel nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Březen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 umí někdo unbricknout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire200sx Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Zdravím ,moje ps3 mělo ofw 4.40 a ps vyžaduje nejnovější fw to je 4.55,potvrdil jsem aktualizaci a při 100% my to vyhodilo chybový kód 8002f14e,naformatoval jsem hdd na fat32 a ps nenaběhne,když spustím recovery a vyberu system update,a stáhnu z ofic.webu Sony fw4.55,dam na flashku a pichnu to tam,tak mi to po hodině napíše a serious error 8002f281 POMOŽTE MI PROSÍM.Díky. můžeš mi prosím tě napsat odkaz kde se dá stáhnout ofw 4.55 ? řeším podobnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.