Jesika Adri Lumy Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Zdravím, jsem začínající hráčka her na konzolých DS. A ráda bych se vás zeptala, pokud to ovšem nevadí na jednu věc. Příjde mi originální hra z Japonska, která byla dělána na platformu Nintendo DS. Co jsem mluvila s lidmi z fandomu, tak jim dotyčná hra jde i na EU konzolích 3DS. Někdo říká, že 3DS mají region uzamčený s tím, že se to týká pouze pro DSi a 3DS, běžné DS by měli fungovat bez problému. Jsou konzole prodávané u nás stejně jako jinde v Evropě nebo je u nás na to nějaké zvláštní region omezení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jesika Adri Lumy
Zdravím, jsem začínající hráčka her na konzolých DS.
A ráda bych se vás zeptala, pokud to ovšem nevadí na jednu věc.
Příjde mi originální hra z Japonska, která byla dělána na platformu Nintendo DS.
Co jsem mluvila s lidmi z fandomu, tak jim dotyčná hra jde i na EU konzolích 3DS.
Někdo říká, že 3DS mají region uzamčený s tím, že se to týká pouze pro DSi a 3DS, běžné DS by měli fungovat bez problému.
Jsou konzole prodávané u nás stejně jako jinde v Evropě nebo je u nás na to nějaké zvláštní region omezení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.