Domi_CZ Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Mám o2 používám NET v mobilu pro hraní MP přes WIFI Hotspot Hry které mám odzkoušené : jdou - BTF4, Crysis3, KZ3, nejde - The Last of US Nemůže někdo vyzkoušet GTA V ? Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem Domi_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Sleduju, že tuhle prasečinu nepraktikuju jen já :cheesygrin: Dnes vyzkouším, napíšu (mám už ale strašně málo do FUP, tak doufám, že to půjde). Třeba GT6 mi nejde, vyhazuje mě to z lobby. Ale vždycky jsem to zkusil založit, připojit k někomu jsem se ještě nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Gt6 nejde a u gta V to myslím také dělalo bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Tak sem zkousel gta5. Prvni 2 mise a vypada to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Co máš za operátora ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 O2, aplikace portable wifi hotspot (free verze) Ale vis co, hral sem jen ty prvni mise. Nekdo se mi tam pripojil automaticky. Kdyz sem takhle pripojenej, tak mam NAT typ3. To mozna muze delat problemy, kdyz budes chtit hrat s nekym konkretnim. Ale jinak zadny lagy, sekani, fakt se to hralo uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Mám o2 používám NET v mobilu pro hraní MP přes WIFI Hotspot
Hry které mám odzkoušené :
jdou - BTF4, Crysis3, KZ3,
nejde - The Last of US
Nemůže někdo vyzkoušet GTA V ?
Upraveno uživatelem Domi_CZOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.