wassx Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 8002f14E chyba pomůže někdo ? vyskočila při updatu firmware na 4.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ã�moll Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 To se kopíruje dobře z googlu,googlil jsem všechno a nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 (upraveno) Tohle sis četl? [url]http://www.ps3news.com/forums/ps3-help-support/ps3-error-during-update-operation-8002f14e-help-125431.html[/url] Asi se jedná o nějakou hardwarovou chybu. Pravděpodobně blu-ray, možná wi-fi... Nemám s tím zkušenosti, takže víc neporadím. Ale možná je něco s wifi, když to vyskočilo při updatu. Neměl si to třeba rozebraný a pak to nesložil úplně přesně? Upraveno Březen 12, 2014 uživatelem pernaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ã�moll Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Googlil jsem to z toho důvodu, že něktří lidé nejsou schopni si to ani vygooglit, a rovnou se ptají.Tak proto jsem to kopíroval.. Jestli jsi to už viděl tak v pohodě. :) Nic ve zlém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 vklidu :) na fleshku stáhnu ofw 4.55 a připojím do usb,zapnu service mode dám 6.update system a asi po půl hodíně čekáni mi to napíše jestli nechci instalovat ofw 1.44 ten první,to fakt nechápu.A dám install v 75% vyskočí chyba 8002f14E a bohužel už nejde,neví někdo,kdo by pujčil mechaniku jenom na naisntalování,hned bych vrátil,kdo by poslal,zaplatil bych mu poštovné,nevím čím to ještě může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Googlil jsem to z toho důvodu, že něktří lidé nejsou schopni si to ani vygooglit, a rovnou se ptají.Tak proto jsem to kopíroval.. Jestli jsi to už viděl tak v pohodě. :)Nic ve zlém. Pomohl bys ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ã�moll Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Jak dorazim domu, tak se Ti na to mrknu.Ale nic neslibuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Okey díky,problém bude 100% v mechanice,nepoužívám ji tak mi to je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ã�moll Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Jo ták, tak jestli to víš na 100%, že je to mechanika, tak to asi bude mechanikou.. Takže jestli tomu dobře rozumim, tak by jsi potřeboval na půjčení mechaniku?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Potřeboval jenom na nainstalováni ofw,sháním no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Kdyby ses místo 8002f14E chyba pomůže někdo ? vyskočila při updatu firmware na 4.55 zeptal rovnou mám rozbitou mechaniku, na fleshku stáhnu ofw 4.55 a připojím do usb,zapnu service mode dám 6.update system a asi po půl hodíně čekáni mi to napíše jestli nechci instalovat ofw 1.44 ten první,to fakt nechápu.A dám install v 75% vyskočí chyba 8002f14E a bohužel už nejde,neví někdo,kdo by pujčil mechaniku jenom na naisntalování,hned bych vrátil,kdo by poslal,zaplatil bych mu poštovné,nevím čím to ještě může být. That would be great ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 A pomůžeš mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 A ty si jako myslíš, že ti někdo jen tak pošle mechaniku? Spíš budeš mít větší šanci sehnat někoho, kdo ti to aktualizuje, případně odstraní problém, když mu pošleš konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ã�moll Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Zajdi někam, kde Ti to udělají ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wassx
8002f14E chyba pomůže někdo ? vyskočila při updatu firmware na 4.55
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.