astonmark Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ahoj hraju Black flag ale vždy jen do prvního save pak při dalším spuštění nenajede jen do černé obrazovky poradí mi někdo co s tím ??? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ahoj hraju Black flag ale vždy jen do prvního save pak při dalším spuštění nenajede jen do černé obrazovky poradí mi někdo co s tím ??? Děkuju Vypal znovu. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Březen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ahoj já to mám na externím HDD a hraju přes RGH ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Proste zkus to znova prevest v iso2god, popripade projed archiv prez winrar jestli neobsahuje chyby, bud je to opravi, popripade znova stahnout archiv kde budou chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Díky zkoušel jsem a stejně to nefunguje ... Ale i tak dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 No vzhledem k tomu, ze je to dvoudiskova hra, tak se bude muset nakopirovat extrahovane data z jednoho z disku primo do konzole Hdd/Content/0000000000/ a druhym normalne spustit. Stejne jako s GTA5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Jo já vím ale ten 2 disc je jen multiplayer tak to nechápu ale i tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.