Cartman182 Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Ahoj, zkoušel jsem si nainstalovat na svůj notebook Asus U32U Linux ubuntu 13.10 pomocí flashdisku. Flashdisk jsem nabootoval jako vždy, když jsem instaloval windows přes USB, ale při bootování mi to napíše tohle Odebrat disky si jiná média Restartujte lib. klávesou. USB jsem měl naformátováno na NTFS i FAT32, ale stejně nic :( stále stejný problém. Nevíte někdo co s tím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riddle Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Já na toto používám prográmek unetbootin a nestalo se mi, aby to ještě někdy nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Já na toto používám prográmek unetbootin a nestalo se mi, aby to ještě někdy nefungovalo. Přes ten jsem to zkoušel taky a vždy mi to spadlo do busyboxu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riddle Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 zkoušís i386 nebo amd64? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Ahoj,
zkoušel jsem si nainstalovat na svůj notebook Asus U32U Linux ubuntu 13.10 pomocí flashdisku.
Flashdisk jsem nabootoval jako vždy, když jsem instaloval windows přes USB, ale při bootování mi to napíše tohle
Odebrat disky si jiná média
Restartujte lib. klávesou.
USB jsem měl naformátováno na NTFS i FAT32, ale stejně nic :( stále stejný problém. Nevíte někdo co s tím?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.