Spitfire_90 Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Myslite ze by to slo nejak zamenit? Popripade jestli by neslo pripojit mechaniku (flashnutou) z phatu na xbox slim a pomoci nejakeho prepinace prepinat mechaniky? Je to jen myslenka tak se chci zeptat jestli by to slo :) mel jsem dva xboxy phat (flasho a slim origo, ale phat mi hodil chybu RRoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 co mi říkal známy tak fleshla mechanika by v jiném Xboxu fungovalka jako origo nebrala by pálený.ale snad se k tomu vyjadří nějaký odborník.P.S.:nezustal ti z Fat HDD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 mechanika nelze zamenit drive to slo nini jiz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.