Haja Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Zdravim,mam novou PS4 a chci se zeptat jak zprovoznim to ze kdyz zapnu PS tak aby se mne zapla aji TV rovnou preplo na danej kanal vim ze u PS 3 to bylo podrzenim tlacitka power na konzoli nebo aspon myslim. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Pokud tvoje televize podporuje funkci simplink, tak ji zapni v menu na PS4 a vše pojede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Simplink je je rozšíření HDMI CEC od LG, stejně jako Bravia link od Sony, Viera Link od Panasonic a podobně... takže spíše se dívat po podpoře HDMI CEC, s něčím jako je zapínání by kompatibilitní problémy neměli být, ale ovládání PS4 ovladačem od telky asi pouze s Bravia Link, nemůžu porovnat, protože mám televize jen od Sony s Bravia Link.. každopádně je to třeba zapnout v PS4 nastavení, položka se jmenuje "HDMI Control" líbí se mi, že mysleli na zapínání přes Vitu(Remote Play) že to nezapne TV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Mám telku LG a vše jede v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 To mi došlo že máš LG když mluvíš o Simplink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 To seš fakt dobrej, klobouk dolu. Všichni nejsme takový odborníci.... Když jsi psal, že nevíš jestli jde ovládat PS4 ovladačem od telky jiné značky než Sony, tak jsem si milostivě dovolil napsat, že to u LG jde a taky u bezdrátové klávesnice Logitech.... Věděl jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Haja
Zdravim,mam novou PS4 a chci se zeptat jak zprovoznim to ze kdyz zapnu PS tak aby se mne zapla aji TV rovnou preplo na danej kanal vim ze u PS 3 to bylo podrzenim tlacitka power na konzoli nebo aspon myslim. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.