Meckie Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) Zdravím doufám že mi tu někdo poradí koupil jsem na inzerci PS3 s tím že má YLOD jinak funkční otevřu PS3 YLOD opravím vše funguje jen mechanika ne a na základce jsem objevil něco přepájeného a nevím jestli to nějak nesouvisí s tím že nechce číst hry. Koukněte a poraďte mechaniky vlastním dvě obě dvě svítí modře a čtou takže vypadá že fungují takže mám pocit že zrada je na desce viz. obrázky. Díky za každý koment.. Jedná se o PS3 Fat verze and Upraveno Březen 24, 2014 uživatelem Meckie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Zkoušel jsi natavit cín a odsávačkou ho odsát? Ale za sebe vsázím nové boty na to, že ten integráč to už má za sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meckie Odesláno Březen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 To jsem nezkoušel jelikož mi je nějak taky jasné že už bude mrtvej.. Ale mám druhý PS3 na ND tak bych to teoreticky mohl odpájet. Spíš mě hlavně zajímá k čemu by zrovna tenhle měl fungovat jestli to opravdu nesouvisí s tou mechanikou nad tím špekuluju.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Koukni na google, já takhle opravoval už několik X360 (fat) a bylo tam vše od hodnot odporů až po integráče, které se dají levně koupit v nějakém specializovaném obchodě. Já je kradl ve škole, když to šlo samozřejmě .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meckie Odesláno Březen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Pořád nikdo nijak neporadí? Případně máte někdo schéma PS3 fat desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 A spustit nějaká aplikace na ps3 jde ? Z jaké to je konzole, zespodu na štítku CECH ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meckie Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Cech04c viz. Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem Meckie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.