tomashod Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 tak uz to hraju celej den,ze zacatku nic moc,pak uz je to super, hrajete uz to nekdo?? vadi mi ze bloky jsou skoro nulovy, max. 1 za zapas a zajimalo by me jak udelat aby pri breaku za mnou sli ostatni hraci abych jim nahral na alley-oop, jdou mozna tak chvilku a zastavej se na trojce, trubci :evil: ...... a za koho hrajete?? ja za new jersey nets... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ja za slaviu :DDDDDDDDdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Tak ja to zatim moc nehral, ale prijde mi ze je tam horsi grafika nez ve 2006 :( , zda se mi to nebo je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.