Belzi Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Ahoj, chcem si kúpiť Xbox 360 (použitý z bazáru) a chcel by som vedieť, na čo všetko si treba dávať pozor / presvedčiť sa či funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Já jsem kupoval na inzerát a když jsem přijel na místo tak jsem zjistil že je to zastavárna, což mě docela rozhodilo... ale nechal jsem si xbox i kinect vyzkoušet, vypsat paragon se sériovym číslem a byla k tomu i původní faktura z Datartu, cca měsíc stará. Takže za 5K parádní koupě 8) měsíc starej Slim Stingray 4gb s Kinectem, 2 ovladače, kinect bundle hry + Mortal Combat a NHL12. Takže určitě vyzkoušet a pokud je k tomu originál doklad (pro případnou reklamaci) tak se asi neni čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Belzi Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 A nemôže byť napr. nejak zablokovaný / zabanovaný alebo niečo podobné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Aj tak to mě nenapadlo :oops: ale možný to asi je, lepší bude když se k tomu vyjádří někdo, kdo tomu rozumí líp než já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Belzi
Ahoj, chcem si kúpiť Xbox 360 (použitý z bazáru) a chcel by som vedieť, na čo všetko si treba dávať pozor / presvedčiť sa či funguje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.