SEMRY Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Zajímalo by mě co kdo používá? Hlavně jak dosáhnout nejvyšší rychlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 pres USB:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 pres USB:-D A jak ses na tom s rychlosti? Ja kabel nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Myslím, že je to úplně jedno, přes čtečku i přes kabel mám stejnou rychlost. Záleží jen na verzi USB na Tvém PC. jedinou nevýhodu bych možná viděl ve spotřebě energie PSP při kopírování přes kabel, ale to je jenom odhad, nevím, jestli podporuje napájení, nepátral jsem po tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 jaks to myslel ze nevis jestli podporuje napajeni ? jestli muze byt v zasuvce kdyz je pripojeny na usb ? samozrejme muze ;) a muzu potvrdit ze spotreba energie je vyzsi ... jednou jsem zapomnely vyndat usb kabel a nechal jsem to tak a odesel jsem (proste jsem na to zapomnel)a vim ze mi uz pak zbylo hodne malo energie(myslim posledni dil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 myslel to asi tak ze nevi jestli podporuje napajeni primo pres usb kabal :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Měl jsem na mysli právě napájení přes USB, ne skrz trafo :wink: . EDIT: dneska jsem nějakej zpomalenej, zese mě někdo předběhl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 co by sme meli pouzivat..ja to kopiruju pres usb kabel :D to je asi nejjednodusi..furt vyndavat kartu,kdyz bych chtel neco nahrat a strcit do ctecky na na nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Měl jsem na mysli právě napájení přes USB, ne skrz trafo :wink: .EDIT: dneska jsem nějakej zpomalenej, zese mě někdo předběhl :) a ne jen tak nekdo 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ty ses lamer D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 myslel to asi tak ze nevi jestli podporuje napajeni primo pres usb kabal :roll: aha sorry hosi to mi nejak nedoslo ze to tak myslel... sora ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sph1_NX Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Ja pouzivam ctecku pametovych karet a libuju si, JanyD to tam hazi prez USBcko a ma to o poznani pomalejsi kopirovani nez mam ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Zajímalo by mě co kdo používá? Hlavně jak dosáhnout nejvyšší rychlosti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts