tomashonsu Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 cau lidi dnes mi nejpis odesel kinect uz jsem kontaktoval podporu a dali mi kontakt na servis. chci se zeptat zda je někdo komu taky se jiz rozbil kinect a jak resil opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 cau taky mi odesel. koupil jsem ho u herního svetu a bez problemu jsem jim to poslal a zítra mi ma prijit uplne novy. me odese hnd první den po spusteni. nejaka vnitrni zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Duben 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Ja ho mam od 27.12.3013 a jel vpoho a najednou prestal fungovat. Na cz podpore mi opravu zaridit nechtej pry nemuzou kvuly zatim nevydani v cr. Mozna tak za mesic pry zprovozni servus i pro cr. Jinak musim zajed na Nemecka na reklamaci tak uvidim jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Tak napis na UK / Nemecky. Oni to budou chtit poslat - usetris za benzin. Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Napis jak jsi dopadla :-). me zítra prijde doufam ze mi uz bez problemu pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Duben 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Tak napis na UK / Nemecky. Oni to budou chtit poslat - usetris za benzin. Ok zkusim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.