bildo Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Mam nejake hry v "eboot" formatu, a potrebuji to dat do iso. Jak se to dela ? mam nejaky maly programek Eboot to iso, ale ten nefunguje. Misto isa mi to "vyplivne" slozku ze hrou, a je tam spousta souburu a podslozek. :/ Jak to mam udelat ? Jsem tu novy, moc se v tom nevyznam. :( Dekuji za rady, jsem fakt zatim lama :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Pokud mluvíš o homebrew hrách tak ty tak mají být, ve složce většinou s dalšímy soubory... Ukázka: ms0/PSP/GAME/SLOŽKA SE HROU/EBOOT.PBP Pokud o iso hrách tak si je nejspíš omylem rozbalil z formátu iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bildo
Mam nejake hry v "eboot" formatu, a potrebuji to dat do iso. Jak se to dela ?
mam nejaky maly programek Eboot to iso, ale ten nefunguje. Misto isa mi to "vyplivne" slozku ze hrou, a je tam spousta souburu a podslozek. :/
Jak to mam udelat ? Jsem tu novy, moc se v tom nevyznam. :(
Dekuji za rady, jsem fakt zatim lama :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.