Sentello Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Zdravím všechny, tak nějak už od ledna přemýšlím zda tu PS3 prodat, nové hry na to žádné nevychází a jedině co na tom hraji je Battlefield 4. Mám Slim s 250 GB HDD a rogerem cfw 4.50 Co myslíte, prodat nebo ještě nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Ještě tak 2 roky nechat, budou vycházet pořád mutiplatformní hry a nemusíš kupovat origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sentello Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 aha, to jsem nevěděl. Ale zas na druhou stranu, ty hry budou vypadat horzně. Například ten Battlefield 4 je na tom PS3 opravdu hnusný ve srovnání s PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Taky zkoušel MP na ps3 a je to hrůza. Zatím zůstávám u BF3 na PC. Ale třeba MGS co vyšlo nedávno vypadá skoro stejně. Najdi s videosrovnání na youtube. Mám ps4 pouze kvůli exkluzivitám a ostatní hry hraji na PC, to bude vždycky napřed před konzolemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sentello Odesláno Duben 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Na pc už nehraju, nebaví mě řešit co 3 roky upgrade. Kupovat ps4/xboxone nemá v mém případě moc cenu, nejsem člověk, který by byl ochotný vyhodit tisícovku každý měsíc aby měl co hrát, takže si počkám až jednu z těch konzolý prolomí a podle toho se zařídím. Jakou má můj PS3 teďka cenu? tipuji že za 5-6tis bych ho mohl prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 PS3 ma cenu ,pouzita, samotna konzole, max.4000,- s hrama muzes dostat vic, ale dnes ti lidi zaplati vic jen s CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sentello Odesláno Duben 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Jo tomu odpovídají i ceny na bazosi. Uvidím, zatím to vypadá že jí prodám protože opravdu není co hrát a v dohledné době nic zajímavého nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Prodáš ji a za měsíc ji budeš kupovat zpátky tak jako já. Myslel jsem si to samé co ty, ale po čase uvidíš že jses spletl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sentello Odesláno Duben 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 :) hale a víš že máš pravdu, zahraju si nějaký hry pěkně odznova a bude to Prodám až bude hacknutá nová konzole, teď to nemá smysl a kvůli nějakejm 2 tis který bych na tom ted vydělal to nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sentello
Zdravím všechny,
tak nějak už od ledna přemýšlím zda tu PS3 prodat, nové hry na to žádné nevychází a jedině co na tom hraji je Battlefield 4.
Mám Slim s 250 GB HDD a rogerem cfw 4.50
Co myslíte, prodat nebo ještě nechat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.