Volume Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Ahoj, budu mít brzo Win7 (teď mám zatím XPčka a nestydim se za ně), no.. a problém je ten, že když ve win7 na netu nebo kdekoliv označím nějakej text, tak ho to označí modře myslím, no.. a přes tu modrou nedokážu přečíst ten text. Mám vadu očí která se nazývá barvocit a je to neschopnost vnímat barvy citlivěji. Když někde třeba na foru někdo má světle modrý nick, a forum je bílé tak v XPčkách si to označím přečtu to (mám tu zelenou barvu označení), nebo když je někde tmavý text na špatném podkladě tak si to taky musim označit.. Nejde to ve Win7 nějak změnit ? Celkem mě to trápí, vám se to může zdát jako maličkost ale pro mě je to celkem utrpení. Každý kdo mi jakkoliv poradí ma thx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 zdarec , na netu toho je po vícero ale v angličtině, nevím jak na tom si :) každopádně přes tohle menu by to mohlo jít ni? nesedím teď u w7 tak si nejsem 100% jistej , ale myslím že tam tohle nastavení je taky ne? :D http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/how-to-change-windows-7-highlight-color-select/99d962c8-7413-4e20-b209-8951f9eab95f Angličtinu nepotřebuješ, jde hlavně o pochopení o jakou tabulku se jedná ( z počátku stránky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Duben 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Ano, seš týpek. Díky ti moc :) K tomu menu kde si můžu vybrat položku kterou chci přizpůsobit jsem se dostal i sám, nedošlo mi na to kliknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.