xhanysx Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Četl jsem, že vyšlo demo na fifa world cup 2014 brasil, ale nemám ho v demách. Není to tím, že nemám gold? ale jinak dema mi jdou stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 To je přesně ono. Já už ho stahoval predevcirem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xhanysx Odesláno Duben 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 tak to je trochu blbost ne jak ostatní dema jdou v klidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Pro gold jsou pokud vim dřív :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LAS7 WeemaN Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Jak píše Patrik, pro majitele Xbox Live Gold jsou všechna dema dostupná o týden dříve než pro ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xhanysx
Četl jsem, že vyšlo demo na fifa world cup 2014 brasil, ale nemám ho v demách. Není to tím, že nemám gold? ale jinak dema mi jdou stahovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.