xhanysx Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2014 Četl jsem, že vyšlo demo na fifa world cup 2014 brasil, ale nemám ho v demách. Není to tím, že nemám gold? ale jinak dema mi jdou stahovat Citovat
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2014 To je přesně ono. Já už ho stahoval predevcirem :-) Citovat
0 xhanysx Odesláno Duben 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2014 tak to je trochu blbost ne jak ostatní dema jdou v klidu... Citovat
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2014 Pro gold jsou pokud vim dřív :-) Citovat
0 LAS7 WeemaN Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2014 Jak píše Patrik, pro majitele Xbox Live Gold jsou všechna dema dostupná o týden dříve než pro ostatní. Citovat
Otázka
xhanysx
Četl jsem, že vyšlo demo na fifa world cup 2014 brasil, ale nemám ho v demách. Není to tím, že nemám gold? ale jinak dema mi jdou stahovat
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.