Qudrist Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Caute, Chcel by som sa len opytat ci tu hrava niekto DCUO ? Rad by som vyvoril nejaku SK/CZ komunitu v hre? Pridal nejakých SK/CZ priatelov. Predasa je lepsie ked hraju viaceri, a kedze eng jazyk neviem tak by sa zisli nejaky SK/CZ hraci. Tak majte sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Ahoj klidně si mě přidej nick:KalimeCZ někdy by jsme mohli dát xD teprva to začínám hrát ale neva xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Duben 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Ja tiez zacinam :) ... Ked mas FB tak si pridaj stranku "DC universe online PS3 Cz/Sk" :) V hre mam nick Qeram, tak vidime sa v hre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Ahoj, mám staženou tuto hru cca mesic a často asi po 2 týdnech to chce update,dnes cca 10GB. Je to normální,má to také někdo stejně? Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 jo je to normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Ty brďo a to jako budu muset sosat třeba 20GB měsíčně. Jinak jaký je váš názor na tuto hru? Ď J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 No takto ja hraval driv na ps3 a samotna hra mela myslim asi 16GB jenze pak kdyz ji zapnes tak to stahuje dalsich 20, a pak kazdy update mel neco nad giga, na ps4 jsem to hral parkrat. Je mozne ze to byl nejaky rozsahly update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.