strejda999 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Chci se zeptat jaký režim používáte? Instant-on nebo energy-saving? Co je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Instant pouzivam pro me lepsi prijdu dam mu prikaz pusti se mi :-). Nemusis vůbec cekat nez se mi naloadi. Ale zas me stve trafo jak se toci vetrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Ono jede to trafo nonstop, ja myslel ze obcas to zkontroluji aktualizace :( takze jde trafo pomalu do haje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 pouzivam energy saving. nevidim duvod,aby to bylo v "provozu" 24/7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 zkoušel jsem instant off a po cca týdnu nešla půlka aplikaci spustit a hry taky ne, systém byl tak zaneprázdněn až to nebylo pěkné. Takže nyní vypínám normálním způsobem a vše šlape jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.