wassx Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Dělá tu někdo RE-MARRY BLURAY DRIVE mechaniku bez původní logické desky z měchaniky na novou mechaniku verze fw 4.55,googlil jsem,ale bohužel jenom na 3.41,děkuji za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Jde to na CFW nebo ofw do 3.55. Jedině udělat flash a pak Re-marry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Ahoj a nevíš kdo to dělá ? Nebo ty osobně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Remarry jsem nikdy nedělal. Ale mohu zkusit. Jaký má ps3 date code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Date code :7D CECHG04 Je možné pak hrát bez mechaniky ,jen z hdd a cfw asi není na to co ? Četl jsem ze už jde i na cechg a cechh,tak jsem zmatený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Tak tam downgrade nebo flash neudělám. Na nejstarší fat s nand nemám vybavení. Dělám jen NOR modely. To jsou fatka od CECHH a výše a všechny slim do továrního FW 3.56. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Duben 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Flash být nemusí,chtěl bych downgrade to mi stačí,kolik by to stálo ? A mohl bych pak hrát bez mechaniky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Když nejde flash, nejde ani downgrade ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Duben 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.