STEALZOR Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Zdravím. Stáhl jsem si nový metal gear akorát to píše error při spuštění (the game couldn't start. Try downloading the again) Dash version : 3.0b Rev775 kernel version 2.0.162.03.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Máš starý DB - musíš udělat aktualizaci . http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16547-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Duben 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) To bude asi makačka... Ztratil jsem se celkem na začátku :D a to u : Když máte zálohu NAND a CPU klíč , tak postupujte až od bodu 3 Když jsem dával flashovat xbox, tak mi Rendis dal nějaké CD, to je ono? Jinak, když to updatuju, zůstanou mi savy, hry atd? Popř. mám se do toho jako amatér pouštět sám, nebo to radši poslat flasherovi? Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem STEALZOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
STEALZOR
Zdravím.
Stáhl jsem si nový metal gear akorát to píše error při spuštění (the game couldn't start. Try downloading the again)
Dash version : 3.0b Rev775
kernel version 2.0.162.03.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.