marko28 Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Zdravím mám problémy při hraní NHL hraju normálně ultimate team a během první třetiny se objev chyba DNS. Vypnu NHL ps připojím k internetu. Znovu se připojím k ultimate teamu chvilku hraju a znova se objev chyba DNS. Čím to může být?? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Jestli máš doma router, zkus ho restartovat. Pokud nemáš nebo to nepomůže, zkus si někam zaPINGat, na nějaký spolehlivý server. Třeba počkej 1000 pingů a uvidíš, jestli ti nevypadává připojení. Když jo, máš důkaz pro poskytovatele internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marko28 Odesláno Duben 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Právě že tajto by mělo bejt v cajku ale napdlo mě nemůže bejt závada přímo v PS3 nebo zda by nepomohla obnova továrního nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Píše se tam ještě něco, než jen "Chyba DNS"? To je samo o sobě docela divný, spíš to vypadá na vypadávání internetu u tebe. Případně teda něco v PS3. Zkus ještě jinou hru po síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marko28
Zdravím mám problémy při hraní NHL hraju normálně ultimate team a během první třetiny se objev chyba DNS. Vypnu NHL ps připojím k internetu. Znovu se připojím k ultimate teamu chvilku hraju a znova se objev chyba DNS. Čím to může být?? Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.