wrata3594 Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Mám problém... koupil jsem si originál NHL 14... jsou tam staré sestavy ještě z předminulé a minulé sezony a není tam ani KHL... co stím..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 KHL tam neni,ani nemala byt a supisky si musis v menu hry stiahnut aktualne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrata3594 Odesláno Duben 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 A dá se tam stáhnout KHL stejně jako soupisky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Ne:blink1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wrata3594
Mám problém... koupil jsem si originál NHL 14... jsou tam staré sestavy ještě z předminulé a minulé sezony a není tam ani KHL... co stím..??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.