spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Zdravím, Myslíte že tato hra bude úspěšná na cz trhu? Zvazuji koupi 900 je solidní cena. Akorát mě stvou měsíční poplatky, uvidíme kolik budou stát. A chtěl bych slyšet názor lidí co hráli předešlé díly. Miluji mmorpg :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Hral jsi betu? Ja jo a jako ff fanda nekupuju...je to hrozny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Nehrál nejde mi to :'( teď jsem si udělal účet a nemůžu se lognout ptze je pozdě :P a co hrůza ? Je to podobný lineage ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Grafika des,menu priserny - neprehledny,strasne spatne se v nem orientuje,vsude spousta tabulek v kterej se ztratis a nevis jak ven nebo na jinou tabulku,vsechno je prtavy a spatne se cte ( a to mam 127 cm tv),atd.atd.atd... Me to zklamalo...Tvorba postavy ze zacatku byla paradni,pak ale des a chaos.... Ja chtel koupit,ale za takovej paskvil penize nedam...Muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Tak uvidím no asi si počkám na tes online :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Hele pockej jeste na nekoho jinyho a na jeho nazor...ale ja to vidim takhle...TES online bude asi lepsi volba,i kdyz me tam stvou ty mesicni poplatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Ja to hral dost dlouho na PC a naopak musim rict ze je vse v pohode, okna i chat jsou citelne (taky mam 127cm) ovladani me prijde dost dobre a chytre vyresene na to ze je to gamepad, jasne mysi a klavesnici se to nevyrovna. Moznost ovladani touchpadem je velke ulehceni, jedine s cim jsem valcil bylo roztahovani okna ale to bude tim ze jsem ani nekoukal jak se to dela. Jestli se nekomu zda neco necitelne muze si zvetsit celej HUD a nebo jen ten prvek co se mu zda malej, hra je v tom hodne flexibilni. Jinak hra je to moc dobra a svedci o tom spousta recenzi a hlavne stale velka zakladna platicich hracu. Ja si urcite predplatim dalsich par mesicu hrani... Velka zakladna ceskych hracu byla na serveru Ragnarok a v posledni vikendove bete sem tam jeste dost cechu potkal, nevim jak jsou na tom jine servry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Corvik myslím že te mám v přátelích, tak pak mužem zamackat. Něco jsem si o tom přečetl a jdu do toho v pondělí online :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 ja sem to hral taky zatim vsecny bety a podle me je to dobra mmo a to ze sem jich hral hodne a po dlouhe dobe me to chytlo je pravda ze se musis obrnit trpelivosti ale kdy se naucis ovladat to aorientovat ve vsech tabulkach tak je to ready ,kdyby nebyly mesicni poplatky tak si to koupim taky ale takhle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Kolik jse platí měsíčně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 http://na.finalfantasyxiv.com/pr/product/ dole service fee ta hra opravdu neni slozita, kazda nova hra se zda slozita. na PC se me nezdalo ze by bylo hodne oken, spis normalne, to se asi zda na PS kuli tomu ze to ovladani gamepadem je takove narocnejsi. Jako hra je to dobra a ted po updatu 2.2 to je prej zase o neco lepsi. Skvele jsou boje s primalama i kdyz na konzoli primal na extrem bude asi nemoznej boj. Stacilo me kolikrat jsem delal Titana na Hard na PC ale nic co se neda naucit, ale podle videii Extrem obtiznost bude fakt extrem a podle me na konzoli to bude spis unreal obtiznost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 A u nás gametime nejde koupit? Tam je to v dolacech, u nas určitě v euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Podle mě se to bude kupovat přes ps store A už mám dokonce vybranou postavu :P lancer a doufám že to bude uber brutal dps :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 (upraveno) Ne kupuje se to pres web na jejich webu anebo kdekoliv koupit digitalni klic ale jestli trvas na koupni v cechach(coz neni tak vyhodne) tak tady na heurece mas treba par obchodu http://pc-hry-digitalni-distribuce.heureka.cz/final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-60-days-cd-key/ edit: tohle je moje postava http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/2257890/ edit2: da se koupit PS3 verze a upgradnout na PS4 verzi zdarma, myslim ze bez zadnejch podminek a to se vyplati koupit treba odcud http://gamesshop.cz/Produkt/3129/Final-Fantasy-A-Realm-Reborn-PS3 Upraveno Duben 12, 2014 uživatelem corvikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Jako 559 za dva mesice mi nepřijde moc. To je 10 éček na měsíc. Tolik platim za wowko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Plati se standardni cena jako za ostatni mmo, vcelku si zadne mmo nedovoli nasadit jinou cenu nez zavedli prvni uspense mmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Ja to hraju od zari a jedine, an co bych si mohl stezovat, je prvek, ktery ve hre figuruje stale vic a vic - FATE. Da se ale uspesne ignorovat, takze neni co resit. Je to rozhodne slusna MMO, ackoli FF XI, ze krere vychazi, se bohuzel v mnoha vecech nema sanci vyrovnat. Co se tyce oken, tabulek apod, pokud chce clovek rozmanitost, co jineho ceka? :) Navic, jak jiz bylo receno Corvikem, HUD je maximalne flexibilni. Graficky je to asi jedno z nejhezcich MMO, na konzolich to je samozrejme asi horsi, obzvalst, pokud to clovek hraje na obrovske televizi. Ale urcite bych nerekl, ze tragedie. Recenze hovori samy za sebe. A povazovat TESO za lepsi volbu... to je snad vtip :) Ty priserne animace pohybu postav a priser mi rvaly oci z dulku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Něco jsem si přečetl a asi nej dps by měl být maurauder bo jak se to píše ....2 h axe že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Marauder je tank. DPS je PUG, LNC, THM, ARC. Resp pozdeji MNK, DRG, BLM a BRD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Jinak je jedna hodina rano a na Ragnaroku je v tuto chvili 28 online cechu, takze asi tak :) Ve dne neni vyjimkou i 40 hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 A jestli jsem to správně pochopil Udělám si např lancera a v průběhu hry si z něj udělám např monka, a pak mezi nimi jen přepínat ? Takže musím mít eq na oba že ? Něco jako u wow dual talenty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 U Lancera je upgrade na Dragoona, u Pugilisty upgrade na Monka atd. Jinak ale muzes mit na jednom charakteru uplne vsechny joby, tj ano, na kazdy job dany equip. Maximalni level je v soucasne dobe 50 a hraje se spis o item equip level. Ten je v soucasne dobe max tusim 115. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 A dungy tu samozdrejme asi jsou že ? Parta 5 lidí ...a je tu i něco většího? Popř jde získat lepší eq sólo ? Nebo jako ve wow pouze raidy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Nechci te.dál otravovat :P ale neznas nějaký dobrý cz web zaměřený na FF a vše o něm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Dungy jsou, trialy jsou, raid jeden (pokud rikas raidu spojeni vice paret). Vetsina dungu je pro 4 hrace, pak jsou dungy pro 8 lidi (trialy rovnez). Jediny raid je pro 3x8 hracu. Ale ten mne nebere... Equip lze kategoricky rozdelit na obycejny, ktery jde vylepsit o materie, pak crafteny, kde plati to same (tyto dva druhy eq navic maji normal quality a high quality verze, ktere mirne ovlivnuji stats), a pak na equip za menu, kterou clovek ziskava predevsim behanim dungeonu. Posledni kategorie equipu je drop equip, vetsinou nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.