Fire200sx Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Zdravím, potřeboval bych poradit jak vyřešit tento problém, při spuštění psko nenaběhne, ale místo toho mi to oznámí že systém je poškozen a nabídne mi to obnovu systému , po dokončení ale stejně systém nefunguje. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire200sx Odesláno Duben 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 asi by bylo pro mě nejlepší zformatovat disk a naistalovat novej system co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Nic jinyho ani nezbyva , takhle uz jsem jednou opravoval konzoli , najed do recovery menu (navod jak je na youtube treba) , a dej restore ps3 system . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.