WasabiCzech Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Ahoj,jelikož ohledně PS3 jsem totální neznalec,tak bych se chtěl zeptat jestli jsou pravidla pro výměnu HDD stejná jak U PS3 fat,slim tak i u PS3 superslim 12GB kterou budu zanedlouho mít.A jak se znám tak vím že flash pamět´ bude do konce prázdnin 2014 uplně zaplácaná,tak bych se chtěl teda zeptat jestli jsou ty pravidla stejná,popřípadě jaká pravidla platí pro PS3 superslim,jaký hardisk mám vybrat a popřípadě jak mám postupovat :).Díky a ahoj :wohow:.Jo a ten HDD chci 320GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Duben 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Dík ted už to chápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.