Čuřil Buřil Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Rpg s prvky MMO od tvůrcu Halo 1-REACH Pozve nás do nového světa pár let po příchodu temnoty. Nabídne nám hrát za 3 různé postavy Titan, Warlock a Hunter. Datum oficiálního vydaní 9.9.2014 http://www.destinythegame.com/ http://www.bungie.net/ http://www.ign.com/wikis/destiny Vstup do bety při předobjednáni na Xzone.cz Kolik znás jde do bety ?? Za co budem hrát ? Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem Čuřil Buřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 No nejdriv mit x-box one :-D a pak si to muzu poridit.Kdyby to bylo na Pc tak bych hral za Huntera.Skoda no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 v cera sem předobjednal, tak sem zvedavej kdy to spustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Tak beta se blíži :) http://www.destinythegame.com/beta Beta will be available in July 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak zítra se začíná Destiny prodávat, kupujete, nebo už máte předobjednáno, třeba i sběratelku? Já jsem byl v Xzone a tam už dnes měli plnou poličku, vypadalo to fakt hezky :thumbup: Já teda předobjednáno nemám, ale asi do toho půjdu. Jsem naprosto nepolíben sérií Halo a tak si myslím, že bych měl dát Bungie šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak koukam ze o tom super mega DLC hitu se tu nejak moc nediskutuje...hrajete to vubec nekdo? Nejaky dojmy z plny verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Já jsem právě čekal, že se rozvine diskuze na mnoho desítek stran, když jde údajně o takovou pecku. A ono nic :cheesygrin: Každopádně začínám pomalu nabývat dojmu, že ty peníze radši utratím za něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 No ja jsem mel predobjednano a zrusil...jak uz jsem mnohokrat psal tak nebudu delat dojnou kravu...jinak to hodnoceni na metacritic nebylo nic moc,ale treba se to uz zvedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Recenze na Eg 7/10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Chci se zeptat kde najdu veci Vanguard zbroj a zbrane když jsem zadal kod. Nikde to nemůžu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo z vas hraje PvP? pripadne jake to je? stoji to za to kupovat, kvuli multiplayeru? kdyz je kampan tak kratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Ja hral dve hry DM a zda se to byt v poho. Servery ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Září 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 je to paradni hra tady mate zatim jednu z mala kloudnych recenzi ​http://destinynews.net/understanding-destiny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 me jde hlavne o multiplayer, jestli je to zabavne a hratelne. Pokud bych to porizoval, tak hlavne kvuli multaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Do mulťáku nemá cenu jít, dokud se nenaleveluješ a nedostaneš lepší vybavení. Kampaň se mi nezdá zase tak krátká, záleží ale na stylu hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Taky mě nepřijde kampaň a následný PVE kontent na 20lvl nějak krátký. Co se týče PVP, tak jsem jej zatím nezkoušel, ale co je čel názory, měl by být hratelný a zábavný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Máte někdo zkušenost při nákupu her s celým účtem od Microsoftu ? (např: Destiny kterou jsem si teď koupil), jedná se o nabídky s ebay. Do zítra by mi měl příjít email s novým účtem a možností si stáhnout Destiny . Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 dá se nějak vypnout hudba? nějak to nemůžu najít. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Hmm, tak to mě nenapadlo ani zkoumat. Jak Destiny hrávám v partě, tak se víc soustředím na kecání a tohle nevnímám. Zkusím se večer na to mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Menší dotaz, mám za 800 kc vzít destiny? Je to sice bez obalu, ale to je tak jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Takže mám do toho jít? Taky si myslím, že je dobrá. Tak jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Obal je ti k ho..vnu. jde o hru :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Potřebuji Help . Jsem na začátku v rozcestníku . Pise mi to ze mam aktivovat novou schopnost stisknutím kurzoru a tlačítka A. Ať zkouším co zkouším nemůžu se dostat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Už nic. Byla to blbost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.