NuDiXs Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2014 Ahoj,chci se jen zeptat,mam black flag s cz titulky,ale ceske jsou opravdu jen rozhovory postav,menu hry a jakekoliv napisy jsou anglicky.Ma to takhle byt,nebo mam neco spatne nastavene? Citovat
0 Tulen.mirek Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2014 Bohužel to tak je. Psalo se to tu hodně. ;) a vidím, že už nejspíš hra přišla. Citovat
0 NuDiXs Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2014 Je,to jsi ty :-),uz mastim. Citovat
0 Adam Bogocz Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2014 Přesně kvůli toho jsem psal na Ubisoft podporu report s dotazem proč je AC4 na PS3 s českým menu a herními pokyny a PS4 pouze rozhovory. Ptal jsem se jakto že se nedá přepnout jazyk který tam určitě je(např. Polština). Funguje to tak že si hlavní jazyk vezme automaticky z nastavení profilu na PS4. Nedávno mi z Ubisoftu přišel dotazník, a dlouhý, kde se ptali na lokalizace her, co je dobré, co je špatné, co raději ano co raději ne a podobně... snad se ta situace na PS4 změní, ale osobně to nechápu, když už ten překlad mají udělaný... Citovat
Otázka
NuDiXs
Ahoj,chci se jen zeptat,mam black flag s cz titulky,ale ceske jsou opravdu jen rozhovory postav,menu hry a jakekoliv napisy jsou anglicky.Ma to takhle byt,nebo mam neco spatne nastavene?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.