impresario Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Popis problému: po úspěšné opravě YLOD při pokusu o on-line upgrade systému se (pravděpodobně chybou vadné blue-ray mechaniky) objevila cyklická chyba 8002F14E. Vymontoval jsem disk (40 GB) a v PC naformátoval přes utilitu na FAT32, disk je aktivní, v PC hlásí stav O.K. Po opětovném osazení HDD do konzole i přes všechny vychytávky, které jsem se tady dočetl, nikdy nenaběhne systém, vždycky zhruba po půl minutě vypne úplně, kontrolka disku ani neblikne. Flashku s firmware dle popisu mám v USBéčku, ale nic... Tak už fakt nevím... Díky moc předem za radu.:thanks: Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem impresario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrosek0 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) Mám ten stejný problém taky mam na ps3 4.55 firware vypnul jse, (reset obrazu) a potom už jsem se nedostal ani do recovery menu prostě nic. Muže to byt mechanikou nebo HDD. Jak jsem zapnul tak pořád system update a chyba 8002f14e Potřebuju tak pomoc. Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem Petrosek0 blbě napsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Když je odpojeny hdd dělá to to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Tak jsem dal do ps3 12gb disk na kterým byl Windows 7, našlo a naformatovalo.a preneslo savegame, disk byl 250gb WD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.