CrazyTan Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Dobry den, prosím o pomoc,kamarad mi donesl PSP na opravu,verze desky je ta-088 podtim je jednicka v krouzku takze nejspis TA-088. Udelal jsem pandorinu baterii,po vlozeni automaticky sviti zel dioda. dale jsem vytvoril MMS pomoci pandora deluxe,a nemuzu se dostat do recovery modu. Kdyz drzim L pri vkladani baterie, tak problikne kontrolka a PSP po chvili vypne. Kdyz drzim sipku nahoru dostanu se do ELF a PBP menu,ale tam mi to pise, ze mi chybi slozka ELF a ze vni nejsou zadne data k cteni,, ms0:/elf folder is missing.there are no files to list.unable to load lflash decryption modules for slim.Kontroloval jsem slozku,a souboru tam jsou nejake.A navic tam mam jen dve moznosti USB a shutdown. Uz se stim drbu 3 tydny. Prosim poradte jak jej ozivit Na vrchnim obrazku je jedine menu do ktereho dostanu,pujde stim neco udelat? Jinak pod baterkou napsane data code 8B. Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem CrazyTan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CrazyTan Odesláno Duben 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Copak mi tady nikdo nehelpne???? nebudte zliiii pls poradte Co jsem z meho problemu pochopil. tak mi pandora menu necte data z karty, kde muze byt problem? Upraveno Duben 19, 2014 uživatelem CrazyTan Prosim potrebuju pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.