astonmark Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Ahoj fungovalo mi počasí a najednou nic jen mi píše UNDEFINED a nejde vyhledat ani město ... musím to někde přepnout ??? Nejde mi nastavit ani API KEY jen je napsáno UNDEFINED ... a když chci dát lokaci tak tu napíšu ale nejde zmáčknout hledat. Díky Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem astonmark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Ani to nepojede, protoze po novu ma api key 20 znaku a zadat jde pouze 18 ( tolik znaku mel driv api key ). Takze pokud neni nejaky nejnovejsi FSD kde je to upravene, tak cesta neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Ahoj jo jede to je tady někde návod mě se ztratil API KEY ale už je vše v pořádku . Pokud chce někdo poradit jak na počasí tak napište ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Aha, tak to se omlouvam za mystifikaci. Moje informace jsou pul roku stary. Jak jsi to dal dokupy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Ne nic se neděje jen jsem nevěděl jak dál a tady je super návod jak to zprovoznit a funguje to !!! http://console-forum.net/tema/153967-problem-s-pocasim?highlight=po%E8as%ED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.