subtitles017 Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 http://www.eurogamer.cz/videos/the-golf-club-je-odte-pristupny-pres-early-access#comments je tu nějaký golfista, co by se ke mně přidal, až tohle vyjde? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Ahoj,tak co hrajes to? Ja premyslim o koupi,ale recenze nic moc...Docela je zajimavej ten editor trati,to by mne asi zajimalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Ahoj, no nekoupil jsem to zatim.. :) úplně jsem na to zapomněl :-D.. kouknu na recenze a na cenu a uvidím.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Taky se jeste podivam po recenzich...takhle na relax by to nemuselo byt spatny...uvidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 jo, mohlo by to byt fajn.. ja jsem prave takhle na relax hrál WGT.com.. normálně bomba golf ve flashi v prohlížeči.. :) super grafika a realna fyzika a hratelnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 tak co, koukal jsi na to? mne se to docela libi? :D videa vypadaji a hra pusobi presne tak, jak jsem si to predstavoval.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Vypada to dobre,akorat jsem si vsiml ze hra dostava nizsi hodnoceni protoze tam neni zadna poradna kariera,proste tam chybi progress...keste o tom premyslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 není no.. progres tam bude akorát ve zlepšování sama sebe atd.. nevim jak to bude treba se získáváním lepších holí, balonu atd.. nejaky online turnaje můžou byt taky zajímavý.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 právě ted ve 2. vlně slev na PS store.. tak kdyby taky nekdo koupil, muzeme dat dohromady.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zrovna na to koukam.... Cena pekna... Hele a jak by jsi to ohodnotil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 hral jsem to zatím dohromady asi 10 minut :-D ale super bude me to bavit.. kup, dneska vvečer budu určitě hrát, tak můžeme dat spolu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Asi to vemu [emoji1] hele a da se hrat na jedne konzoli ve dvou lidech mp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 hele to nevim.. jak říkám, hral jsem to zatím opravdu jen chviličku :( vvečer se můžu podívat, nebo zkus zagooglit, určitě info najdes.. osobně si ale. myslím, ze to nepůjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Tak jsem to stahl... No skoda slov... Neco takhle HNUSNYHO jsem uz dlouho nevidel... Grafika horsi nez na predesle generaci... Silenej tearing,doskakovani objektu atd... Hruza des,skoda penez... Snad to bude aspon zabavny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 mne to hrát bavilo, ani ta grafika mi nepřišla zas tak hrozná.. no tak snad te to bude aspoň trochu bavit.. at jsem te neuvrtal do vyhození peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 [emoji1] vecer zahrajem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 počítám s tim! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ok,kdyztak s nama zahraje i moje pani,koukal jsem ze to pujde hrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 super, není problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.