*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 Stala se mi nemylá věc, nainstaluju FW 3,71 m33 > update 3 > pak ten kernel 1,50 nebo co je to je hraju Gta VCS, chcu ho vypnout dám home cekam, a PSP se mi natvrdo vypne tak ho zapinam pro jistotu najedu do recovery, to jde v pohode, tak sem si oddychl vyjedu z recovery a nenajede menu ale jen sviti kontrolka zelene, vypnu psp a znovu ho zapnu a recovery uz nejde, tak si rikam su v prd*li necham PSP zaply co to udělá a pořád svítí zelená kontrolka, a u bricku by se mělo PSP vypnout ne nebo uz tomu nerozumim, pokud budu mít peníze dám vám je za unbrick ale pls spěchá to do pátku :(:(:( :'( Citovat
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 co mas za PSP fat or slim EDIT: nevsim sem si ze si z třebíče takže ti asi nepomůžu Citovat
*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 FAT mam :( EDIT// ale do prahy jedu v patek nebo sobotu.... Citovat
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 no kdyby si prijel do prahy tak bych byl schopnej to udelat Citovat
*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 no pokud to vyjde tak tam jedu, ale raci bych tady z okoli... Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 no pokud tam jedes ten patek, tak jsem ti taky k sluzbam - v te praze.. ;) Citovat
*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 uz pisu s martiNem, pokud se neozve nekdo bliz, tak su bud v patek nebo sobotu domluvenej s martiNem ale jeste nvm kde jak a kdy :-P Citovat
*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 2 Anonimous prosimtě odkud přesně jsi ???? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.