Volume Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Ahoj. O víkendu jsem měnil z XP na sedmičky, bohužel se vyskytla taková nepříjemnost - nejdou mi sluchátka s mikrofonem.. Zapojoval jsem je do předního panelu, nešlo to.. zkoušel jsem i zezadu, tam mi jdou jen sluchátka ale mikrofon pořád nic. Budu rád za jakoukoliv pomoc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 ovladač jsi zkoušel přeinstalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Není na těch sluchátkách třeba více pinový jack ? Mi to dělávalo problémy na starém telefonu, v případě, že tam byly 4 piny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iPad Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 za stovku si kup usb zvukovou kartu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts