chamonila Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Chlapáci,prosím nevíte co s tím měl jsem pár hodinek vypnutý internet z elektriky a ted se nemůžu za boha přihlásit i když inták funguje,stále my to píše chyby s intakem :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JDzacovsky Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 No tak to je celkem jasna chyba u tebe. Pokud sis vyplnul net z elektriny a mas doma router, coz predpokladam mas na 99%, tak se mu smazala nejaka konfigurace a tu je potreba znovu nastavit. (predpokladam, ze mas verejnou IP, tudiz nastavit IP, masku, branu, DNS). Ocekavam nejtypictejsi hlasku: "Ja ale nevim, jak se router nastavuje" V tom pripade gratuluju a rovnou si zavolej k providerovi a smir se s placenym vyjezdem, protoze pokud je to opravdu pouze smazani konfigurace, tak ti to jejich technik nastavi za nejaky penizek no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 PSN nefunguje .... asi udrzba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chamonila Odesláno Duben 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Už my to naskočilo zaplat pánbůh hraju fifu jak zběsilej aspon do 3 do rána tak jsem měl depky,ale děkuju chlapáci za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chamonila
Chlapáci,prosím nevíte co s tím měl jsem pár hodinek vypnutý internet z elektriky a ted se nemůžu za boha přihlásit i když inták funguje,stále my to píše chyby s intakem :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.