geobbu Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Čau, Asi mi to neuvěříte, ale už dobrý 2 měsíce se trápím s blbou klávesnicí :D Jde o tohle, koupil jsem tuhle klávesnici http://www.alza.cz/hp-slim-bt-keyboard-cz-d465668.htm s tím, že ji mám připojenou přes integrovaný Bluetooth v notebooku (notebook mám napíchlej na 55" LCD, atd. atd. na dlouhé vyprávění) s tím, abych mohl psát pohodlně z gauče a neotáčet se pořád k notebooku nebo používat klávesnici na obrazovce. Jenže, každou chvíli vypadává signál či co, místo Čau napíše třeba Čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, a pokračuje to tak dlouho, dokud to samo neustane, jindy nereaguje vůbec, a jindy píše s dost RAZANTNÍM zpožděním i 5 sekund. Další věc, na Windows 7 to dělalo minimálně, ale přesedlal jsem na Windows 8.1 (samozřejmě vše legální) a tam je to každých pár minut a neskutečně mě to vytáčí. Klávesnice je prakticky nová, nikdy nepolitá a bez prachu, ovladač aktualizovaný... Tak zkouším psát ještě sem, jestli náhodou nemáte ještě nějaké tipy, co by to mohlo způsobovat než ji definitivně odepíšu a pošlu na reklamačku. :roll: Dík moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 Refreeeeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Refreeeeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.