johnyklec Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 ZdravÍm kdyby nĚkdo chtĚl flesh na ps3 tak piŠte do vzkazŮ, pŘedem piŠu Že superslimy nejdou , a pajenÍ e3 ode nebo cobra ode na desku nedĚlÁm , jen fat nebo slim max datacode do 1a :) podrobnějsí info SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blod Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 zdarec mám ps3 slim data code 9c..co by obnášelo finančně u tebe udělat flash.Chtěl bych hrát hry stáhnuté z netu iso a mít je uložené na HDD.dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valek11 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 jdou flesnout vsechny verze fat a jak poznam ktera jde flesnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 všechny ne cechc cechc a g nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 aktual sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 aktual. ti co sem jim udelal PSKO bylo by dobre aby sem apson neco napsali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Von Ondizs Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Nazdar hledám někoho kdo mi fleshne PS3 z ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filos Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Zdravím 1/2014 mi johnyklec dělal flash mé PS3 , dopoledne jsem mu ho zavezl, večer už jsem hrál. Osobně mi vysvětlil a ukázal co a jak. Dodnes mi PS3 jede bez problému,za mě mohu doporučit. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem filos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacol Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Perfektní, mám od johnyklec flash a maximální spokojenost, jeden den odevzdal a druhý už bylo hotovo, mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstik Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Zdarec,jaký ps3 si mám koupit abych mohl hrát pálenky s bluray nebo hdd.Nějak se ztrácím vtom všem. Prosil bych vysvětlení jaký playstation,kdo a kde udělá čip a za kolik.Jsem z okolí OV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Leden 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 pišu ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Dobrý den už jsem Vám psal SZ je možné udělat downgrade na CECHC04? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DumbatorCZ Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Nemá na něj někdo kontakt? Byl tu naposledy v únoru. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Leden 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 pořád aktual :-) pokud bude mít někdo zájem pište . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Únor 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 pořád aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukekratky Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Prosím má někdo tel kontakt na johnyklec? Potřebuji udělat flash ps3 děkuji jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomyk Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 (upraveno) Připojuji se s prosbou o kontakt Upraveno Červen 13, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Napis mu na meila..ozve seti pres nej..taky uz sem u neho delal ps3 downgrade..vse v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomyk Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Velká pochvala a díky, veliká spokojenost, pán je šikovný a ochotný poradit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurkvicc Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 Cus potreboval bych flash aktualizoval jsem system a vse se smazalo Tel 735893436 email.jurkovic125@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svobikk Odesláno Červen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2017 Dobry den chci se zeptat jestli mate na prodej e3 flasher diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripper Odesláno Prosinec 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2017 Taky bych bral na neho kontakt, jsem z OVY....potrebuji downgrade...a flesh.asi....ten puvodni se smazal po aktualizaci. muj mejl....tripper@centrum.cz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.