medved.001 Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2014 zdravim pred par dny se my sam od sebe zacal odpojovat profil s kterym jsem pripojeny na xbox live zapnu xbox vse najede tak jak ma chci hrat hru a behem nahravani se ucet sam odpoji u některých her se staci znova pripojit ale nektere proste na live hrat vubec nejdou problem dle me ? bude but v routeru nebo u poskytovatele ale nevim neni nejaka metoda jak toto zjistit ? Citovat
vavrecka Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2014 mě to dělá to samí,a už měto začíná ♥♥♥♥!! Citovat
Moderators romeno Odesláno Květen 4, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 4, 2014 Jestli mas router a pripojeny xbox tak ze ti router prideluje sam adresu ip zkus si v nastaveni int. pripojeni v xboxu zadat rucne dns . Ostatni nech tak jak je na automatic . dns zjistis od poskytovatele internetu a nebo byva ve smlouve od poskytovatele int. pripojeni spolecne s dalsimi udaji . Tohle mi delalo u PS3 co popisujes a vyresil jsem to takto , uz se neodpojuje . Citovat
medved.001 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2014 dik za odpoved uz jsem jsi poradil :) smazal jsem profil a stahl ho znovu byla to nejaka chyba v zabezpeceni profilu. Citovat
vavrecka Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2014 prosím popsat jak smazat profil a pak obnovit ? Citovat
medved.001 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2014 mazat ho vlastne ani nemusis :) staci stahnout znova zmackni na ovladaci xbox tlacitko odhlas aktualni profil a vyskoci ti moznostl stahnout profil pak jen potvrd zadej heslo a uz se stahuje pouzil uz jsem dvakrat a pomaha to :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.