AHA! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Po té co se mě už pár lidí ptalo co se čím v pilot academy dělá (hlavně čím se vysouvá/zasouvá podvozek, klapky) rozhodl jsem se tu udělat takový přehled co se čím dělá, snad sem na nic nezapoměl kdyžtak napište a ja to doplnim, tak snad to někomu pomuze :bash::bash::bash: EDIT: Tak se mi nako nevede sem ten obrazek hodit primo tak ho mate v priloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 hej takovou radu rád uvítám... protože já to zahrál a smázl jen kvůli tomu stupidnímu ovládání..... ____________________________________________________ Eště kdyby mi někdo vysvětlil JAPAN vláčky(kde jezdim napřesno zastavit ve stanici big problém...a kde co jak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 hej takovou radu rád uvítám... protože já to zahrál a smázl jen kvůli tomu stupidnímu ovládání..... ____________________________________________________ Eště kdyby mi někdo vysvětlil JAPAN vláčky(kde jezdim napřesno zastavit ve stanici big problém...a kde co jak) Jo tak JAPAN vlácky se stale chystam stahnout, ale nako neni cas to stahnout a hlavne dobrej zdroj, jinak sem rad ze to aspon nekomu pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 dobrý ale chtělo by to předělat na odborný názvy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 dobrý ale chtělo by to předělat na odborný názvy xD No ja nejsem odbornik, ale rekni co mam predelat a predelam to, a jeste by se siklo nako to hodit aby se to primo zobrazovalo, ale to se mi nako nepovedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 No ja nejsem odbornik, ale rekni co mam predelat a predelam to, a jeste by se siklo nako to hodit aby se to primo zobrazovalo, ale to se mi nako nepovedlo :) ne něco vím ale netroufnu si xD aby mě nějaký pilot z fora za to nezj*bal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 ne něco vím ale netroufnu si xD aby mě nějaký pilot z fora za to nezj*bal xD Tak muzu udelat verzi pro lajckou verejnost a potom pro odborniky jako ses ty specialne s odbornymi nazvy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baiba Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Konecne uz vim, jak se ovlada podvozek. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Konecne uz vim, jak se ovlada podvozek. Diky moc. JJ, kdyby mel nekdo nakej dotaz tykajici se teto hry tak sem napiste rad poradim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.