jumper123 Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Ahoj je pravda že xbox 360 když se nechá flashnout tak je poruchový hodně a že mi můžou dát ban a xbox už nespustím? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Xbox je stejně poruchový s flashem nebo bez. Když máš ban tak si jen nezahraješ online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jumper123 Odesláno Duben 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Protože mi někdo říkal že flashly xbox se porouchá zachvíli a nic nevydrží a když není flashlý tak vydrží víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Tak někdo neví o čem mluví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotar94 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Kravina kamos ma xbox 360 fat arcade ma ho flashlej 5 let a stale jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jumper123
Ahoj je pravda že xbox 360 když se nechá flashnout tak je poruchový hodně a že mi můžou dát ban a xbox už nespustím? Děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.