Jump to content
  • 0

FLashnutí nového PSP

Angelwilly
 Share

Question

Koupil jsem si PSP Street E1004 s FW 6.60

Zkoušel jsem všemožné způsoby flashnutí (bez Pandora battery aten magic memory stick)

Instaloval jsme custom firmwary a zkošel různé metody na internetu co lidé psali, ale vždy to končí když najedu v PSP na GAME a MEMORY STICK...nikde nevidím žádnou hru

Přitom jsou přípony ISO...složka ISO je v hlavní ROOT složce a zkoušel jsem několik her a nikdy mi to PSP prostě nenajde...přitom Custom firmwary které jsem nainstaloval jsem vždy v System settings viděl že tam jdou jen PSP prostě nenajde nikdy žádnou hru.

Zkusil jsem program PSX2PSP a vytvořenou složku jsem vložil do PSP/GAME/

když pak najedu v PSPčku na GAME/Memory stick tak tam ta ikona hry je ale když ti spustím tak zčerná obrazovak a musím restart :(

Prosím někdo připomínky ať vím co dělat

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Že se ti CFW podařil spustit si jseš jistý? Pro kontrolu, co přesně máš napsáno u System Software?

Tím "ROOT"em je myšleno hned první místo, když paměťovku otevřeš (jinak řečeno i "ms0:/"), jsou tam složky jako GAME, MUSIC, PSP atd. (tedy za přepokladu, že jsi paměťovku v PSP nechal zformátovat)... tak mezi nimi má být ta složka ISO. Pokud ji máš ve složce MP_ROOT, tak to je špatně.